Uitgelicht blog

Hoi Abonnee,

Je hebt weer lange tijd niets van me gehoord over mijn project tweelingverlies, maar deze maand is het echt zover! Dan is mijn boekconcept in zoverre klaar dat ik een volgende stap ga maken: allereerst een oproep plaatsen aan lotgenoten via de nieuwsbrief bij Tweeling Alleen en op mijn (bijna ) vernieuwde website.
Mijn project en de interviewbundel heeft de werktitel:

Geen eenling, geen tweeling
Verhalen over tweelingverlies op vroege- en op volwassen leeftijd.Een voorproefje hiervan wil ik je niet onthouden en is te lezen op de over mij pagina. Daar begin ik met deze intro:

Tweelingverlies. Je bent je tweelinghelft verloren. Wat dit voor jou als halve tweeling betekent kun je, zelfs jaren later, maar niet uitleggen aan je omgeving - de niet-tweelingen. Voor erkenning én om ermee te leren omgaan ga je op zoek naar een boek over tweelingverlies. Maar die boeken zijn er niet.

Abonnee,

Ik kan me voorstellen dat je je niet meer herinnert waarom ik besloot tweelingverlies in het daglicht te gaan stellen. Je kunt het in 'Alleen anders' nog eens op je gemak lezen.
En wil jij me helpen tweelingverlies en mijn project meer aandacht te geven? Stuur deze e-mail gerust door naar je contacten.

Alleen anders

Vorig jaar november was ik in Utrecht om voor de derde keer mee te doen aan een bijeenkomst van Tweeling Alleen. Met lotgenoten uit Nederland en België deelde ik in een besloten sfeer het verlies van een tweelingbroer of een tweelingzus.
Meer lezen
Tot een volgend mailbericht!
Ria Knijnenburg
En mijn project is ook te volgen via sociale media
profielfoto
facebook twitter instagram linkedin 

Website Ria