imageedit_33_9644448763
Hoi reader,

Na maanden weer een bericht van mij. Want eerlijk gezegd heeft COVID-19 er bij mij behoorlijk ingehakt, en ik hoop van ganse harte niet bij jou of je naasten.
Niet dat ik zelf besmet was of ben, wel naaste familieleden. Al hadden de meesten milde verschijnselen, achteraf bezien hebben de zorgen en ook de zelf-isolatie me toch meer in mijn schrijven geblokkeerd als dat ik toen dacht.

Voortgang boek


Wie mij op INSTAGRAM volgt weet misschien dat ik vorig jaar een boekconcept heb geschreven met als werktitel Geen eenling, geen tweeling, een aantal interviews heb afgenomen en wegens de caronacrises (pas) enkele weken voor de paasdagen weer ijverig verder ben gaan schrijven aan het boek. Intussen is de eerste versie Kennismaken met de geïnterviewden door iedereen gelezen. De warme reacties en het meedenken - met natuurlijk ook de nodige correcties- ontroerde me enorm. Daarvoor ben ik de geïnterviewden/ lotgenoten enorm dankbaar.

Deze reacties, en ook door de intussen verstreken tijd, bracht me tot het besluit eerst alle afgenomen interviews uit te werken tot persoonlijke documenten voor ieder, om daarna verder te gaan met het afnemen van interviews. Want totdat ik zonder mondkapje weer de trein in kan stappen zijn sowieso alle afspraken uitgesteld, zoals het er uitziet tot medio september.

Wil je mijn oproep voor deelname aan mijn boek nogmaals lezen of doorsturen? Dat kan via het bericht hieronder. Aanmelden blijft natuurlijk mogelijk.

Warme groet van Ria

OPROEP AAN LOTGENOTEN

ervaringsverhalen tweelingverlies
"Een tweelingzus missen is toch anders dan een gewone zus. Het is net alsof er iets in je is weggerukt." Beste lezer, Heb jij een tweelingbroer of een tweelingzus verloren? Dan herken je vast wel bovenstaande uitspraak van de 105-jarige zuster Leona. Zij verloor haar tweelingzus toen ze 99 jaar was. Meer lezen
Tot de volgende mail!
Ria Knijnenburg
Mijn project is ook te volgen via sociale media
Ria Knijnenburg-Asten
facebook twitter instagram linkedin