imageedit_33_9644448763
Hoi reader,

Kruispunt. Misschien ken je dit t.v programma op de late zondagavond wel. Een KRO-programma met inspirerende levensverhalen uit de samenleving op NPO2.
Morgenavond (10 November- 23.10 uur) wordt geheel besteed aan het fenomeen tweelingverlies: Verhalen van tweelingen over het verlies van hun 'andere helft'.
https://www.kro-ncrv.nl/programmas/kruispunt/seizoeen/seizoen-2019.

De programmamakers zijn flink in de weer geweest er een boeiend item van te maken. Hoe ik dat weet? Via de nieuwsbrief van Tweeling Alleen: een non-profit organisatie waar lotgenoten bij elkaar herkenning kunnen vinden. En om een impressie van de bijeenkomsten te geven was de filmploeg ook aanwezig afgelopen zaterdag. (En nee, ik was daar niet bij).

Eerlijk gezegd vind ik het geweldig dat Frans Tukker, de organisator van Tweeling Alleen, zondag ook in de schijnwerpers zal staan. Want lotgenoot Frans heeft deze groep eigenhandig opgezet. En als ik jaren geleden, toen ik op internet naarstig op zoek was naar tweelingverlies, niet op zijn website was gestuit was ik vast niet aan mijn missie begonnen: tweelingverlies zichtbaarder maken voor de buitenwereld.
Want wat voelde ik me opgelucht tijdens die eerste bijeenkomst bij Tweeling- Alleen. Voor het eerst hoorde ik gelijkluidende verhalen van lotgenoten. Ik was zó opgelucht dat ik na afloop riep: 'Ik ben niet gek, alleen anders!'

Kijk je zondag met me mee? En mocht je vragen krijgen of een reactie willen geven, laat het me gerust weten. Graag zelfs!

Een warme groet uit Asten!

Niet gek. Alleen anders

lotgenoten bijeenkomst Tweeling Alleen
Vorig jaar november was ik in Utrecht om voor de derde keer mee te doen aan een bijeenkomst van Tweeling Alleen.

Meer lezen
Tot de volgende mail!
Ria Knijnenburg
Mijn project is ook te volgen via sociale media
facebook twitter instagram linkedin 

privacyverklaring