imageedit_33_9644448763
Hoi reader,

Ik loop naast moeke over een pad. Ik houd mijn mond stijf dicht. Dan kan de wind er niet in blazen. Bruine bladeren dansen voor onze voeten. Bij elke stap waaien ze omhoog en draaien in rondjes om ons heen.

Zo begint het verhaal In de hemel onder de grond over Vroeg tweelingverlies. Toen ik dit verhaal schreef was ik nog eens niet begonnen aan mijn boek Geen eenling, geen tweeling.
En of het nu gaat om tweelingverlies rondom geboorte, in de kinder- adolescentietijd of op volwassen leeftijd: daarin niet (voldoende) gezien en gehoord te worden is vaak ook een reden dat lotgenoten zich aanmelden voor een bijdrage aan mijn boek. Lees hier mijn oproep!

Vind je deze mail de moeite waard om door te sturen? Schroom niet zou ik zeggen. Mijn missie is immers om tweelingverlies zichtbaar te maken en daarvoor nieuwe aanmeldingen te ontvangen.
Reacties op dit kort verhaal zijn natuurlijk ook van harte welkom. Je krijgt een persoonlijk bericht van mij terug.

Warme groet van Ria😘

Vroeg tweelingverlies:
in de hemel onder de grond

tweelingverlies
Ik loop naast moeke over een pad. Ik houd mijn mond stijf dicht. Dan kan de wind er niet in blazen. Bruine bladeren dansen voor onze voeten. Bij elke stap waaien ze omhoog en draaien in rondjes om ons heen. Aan het einde van het pad staat een boom. Ik knijp mijn ogen …

Meer lezen
Tot de volgende mail!
Ria Knijnenburg
facebook twitter instagram linkedin