boek MaaikeMij

Afmetingen: 21,1 x 14,2 x 1,5 m
Aantal pagina’s: 148

Maaike staat voor het leven van een gehandicapte dochter, Mij staat voor alles wat dit met Ria Knijnenburg heeft gedaan. De omgang met haar, maar nog meer de bewustwording van haar afscheid. Ook symboliseren de twee M’s de eenheid tussen haar jong overleden tweelingzusje en de schrijver van deze ontroerende biografie.
Verspreid door het verhaal komen herinneringen aan haar tweelingzusje – vooral door gesprekken met haar moeder- naar boven.

Acceptatie van Maaikes handicap kwam niet zomaar. De reactie van omgeving, de relatie tussen Maaike en Ria’s moeder en de geboorte van haar zoon vormden hierbij belangrijke elementen. Nadat Maaike in een instituut is geplaatst, ontdekte Ria de intuïtieve band tussen moeder en kind. Zwanger van haar derde kind groeide de angst door Maaikes achteruitgang. Uiteindelijk hielp Maaikes oma de angst voor de dood te overwinnen.

Download hier enkele recensies! 

Ben jij ook benieuwd wat mijn dochter mij en mijn lezers heeft geleerd? De prijs van een exemplaar is  € 10,- exclusief portokosten, en is te bestellen via het  contactformulier   of de beveiligde betaalknop.
Ik zou zeggen: laat je verrassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu